Op de set van Special Mobility

Oktober 2023 • Door Sascha Wensveen

Special Mobility is een hard groeiend bedrijf die oplossingen levert zodat mensen met een fysieke beperking veilig en soepel van taxi tot vliegtuig vervoerd kunnen worden. Ze hebben verschillende producten om die “seamless journey” te kunnen bieden. Al eerder hebben we promotievideo’s met en voor ze gemaakt. Nu hebben ze een nieuw product: de PRM Lift.

Voor de promotievideo’s hebben we een acteur, Rodney, gevraagd om lekker enthousiast over de “Unique Selling Points” van het product te praten. En dat kan hij! Naast dat er hard (heel hard, want we willen veel op een dag) wordt gewerkt, wordt er ook ontzettend veel gelachen.

Met de eigenaren en vooral de manager van Special Mobility hebben we inmiddels een zeer prettige band opgebouwd, waarbij open en prettige communicatie, elkaar bijstaan waar nodig, vertrouwen en een goede sfeer de belangrijkste elementen zijn. Oh en hamburgers 😉

Naast de promotievideo van de PRM Lift zijn we nu ook samen bezig met een serie instructievideo’s. Voor de herkenbaarheid en continuïteit hebben we dezelfde acteur gevraagd om nu rustig en duidelijk uitleg te geven hoe een product werkt. Dit moet de instructie die nu wereldwijd op locatie wordt gegeven gaan vervangen. Er hangt dus veel vanaf.

De opnamen voor deze video’s vinden plaats in een instructievliegtuig en in een zelfgebouwde studio binnen het bedrijf. Omdat we niet alle video’s in één keer kunnen opnemen, hebben we een constructie bedacht, waarbij de studio relatief makkelijk opgebouwd en afgebroken kan worden. Dat kost natuurlijk tijd, maar het scheelt wel huur voor een studio èn je hebt verder alles in huis.

Het is een fijne samenwerking waarbij naar allerlei mogelijkheden wordt gekeken en zo het beste resultaat behaald kan worden. Ook hier gaan we voor een seamless journey: easily, smoothly, no problem at all!

Een spontane review van Special Mobility zelf:

‘Voor Special Mobility is dit nu het tweede project dat we hebben gedaan met Koffie Break Video’s en zeker niet de laatste!Gezien onze producten een vrij specifieke toepassing en doelgroep hebben, is het voor ons vaak lastig om de juiste informatie op een leuke manier op onze klanten over te brengen. Het is dan erg prettig om Paul en Sascha voor een koffiebreak uit te nodigen, vervolgens onze wensen uit te spreken en zij inmiddels maar een half woord nodig hebben om aan de slag te gaan met ons idee.Binnen no-time staan Paul en Sascha met een geweldige pitch weer voor de deur en kunnen we gaan plannen. Voor ons is dit dus geweldig, wij hebben wel een visie maar niet de tijd en vooral niet de creativiteit om dit vorm te geven.

Dit soort uitdaging leggen wij inmiddels met het volste vertrouwen bij Koffie Break Video’s neer! Wij kunnen dan verder met de dingen waar wij goed in zijn, terwijl Koffie Break Video’s ons volledig ontzorgt in het maken van een bedrijfsvideo of productvideo. Het leuke is dat zij dit met hun eigen flair doen en daarbij de saaie clichés vermijden, iets wat de aandacht van onze klanten pakt en niet verveelt.

Al met al een hele prettige samenwerking waar stijve formaliteiten al snel het veld ruimde voor een lach en prettige sfeer onderling! Iets wat tijdens de opnamedagen tot in de late uurtjes (luchthavens blijken niet de meest ideale locaties voor het filmen van video’s te zijn 😝) iedereen op de been hield en Koffie Break Video’s het toch gewoon even voor elkaar bokst met een hoop lol!

Het eerste wat ons te binnen schiet bij het maken van een nieuwe video is: Koffie Break Video’s!’

 

Koffie
Break
Video’s,

Let’s get
koffie!

Zijn jullie een stichting, vereniging of instelling uit de Liemers die graag met video willen communiceren maar geen of weinig budget hebben? Ga met ons in gesprek, we denken graag in mogelijkheden!

welkom@
koffiebreakvideos.nl

Webdesign door
Daan Hoesté

© 2023 Koffie Break Video’s
Privacyverklaring

© 2023 Koffie Break Video’s
Privacyverklaring