ESPRESSO

Korte en krachtige video

Met deze video’s, zeker als je er echt een campagne van maakt, gebruik je de kracht van herhaling. Het doel is vaak het triggeren van je doelgroep. Even wakker worden!

brasserie hugo’s

Videocampagne

Voor Brasserie Hugo’s in Westervoort en Velp heeft Koffie Break Video’s verschillende korte vacature video’s gemaakt.

hakuna matata

Videocampagne

Na langere tijd stil te hebben gelegen door corona, mocht iedereen weer weten dat Hakuna Matata weer van start kon, met nieuwe bar èn extra mogelijkheden. Wij hebben een teaser en een korte promo video gemaakt waarin twee nieuwe bar onderdelen worden onthult.

BlueSquad

Videocampagne

Om meer bekendheid te geven aan het bedrijf en een nieuw product is een concept bedacht waarbij het “geluk” in een klein doosje zit, welke symbool staat voor het gemak van het nieuwe product. Er zijn meerdere teasers en video’s ontwikkeld.

best4u

Video

Best4u had de vraag om een unieke en creatieve video met doeltreffende informatie over de werkwijze te maken. Het resultaat is deze supersnelle en toffe video.

staande ovaties

Videocampagne

Joost Hoebink presenteert zijn boek ‘Staande Ovaties’. In het boek worden 5 ingrediënten uitgelegd, wij zien dit als 5 belangrijke elementen die je kunt promoten in een videocampagne. 5 korte video’s tussen de 15 en 20 seconden per video die elk ingrediënt uitlegt. Meer informatie? Check staandeovaties.nl

Probeer ook eens een…

ESPRESSO

Korte en krachtige video

Met deze video’s, zeker als je er echt een campagne van maakt, gebruik je de kracht van herhaling. Het doel is vaak het triggeren van je doelgroep. Even wakker worden!

KOFFIE

Informatieve video

Een uitleg geven of informatie vertellen hoeft niet saai te zijn. Belangrijk is je verhaal helder vertellen en daar een unieke video van maken. Een goede bak koffie, zwart, kan heel lekker zijn en soms moet je er wat aan toevoegen om het helemaal op smaak te krijgen.

CAPPUCCINO

Filmische beleving

Video is een beleving. De combinatie van het verhaal, de juiste beelden en muziek maken dat mensen blijven kijken. Een filmische beleving kan net dat extra stevige schuimlaagje geven waardoor je er nog meer van kan genieten.

KOFFIELIKEUR

Creatieve vrijheid

Een video maken is een investering. Het is niet zoals een pak koekjes kopen. Je weet van tevoren nooit helemaal het eindresultaat. Een video laten maken heeft dus sowieso een beetje lef nodig. Koffie Break Video’s houdt van het net even wat anders doen. Alles eruit halen om meer te bereiken, op te vallen. Proost!

Koffie
Break
Video’s,

Let’s get
koffie!

Zijn jullie een stichting, vereniging of instelling uit de Liemers die graag met video willen communiceren maar geen of weinig budget hebben? Ga met ons in gesprek, we denken graag in mogelijkheden!

welkom@
koffiebreakvideos.nl

Webdesign door
Daan Hoesté

© 2024 Koffie Break Video’s
Privacyverklaring

© 2021 Koffie Break Video’s
Privacyverklaring