KOFFIE

Informatieve video

Een uitleg geven of informatie vertellen hoeft niet saai te zijn. Belangrijk is je verhaal helder vertellen en daar een unieke video van maken. Een goede bak koffie, zwart, kan heel lekker zijn en soms moet je er wat aan toevoegen om het helemaal op smaak te krijgen.

candea college

Videocampagne 2023

Voor de promotie van de Open Dag wilde het Candea College een vlotte video waarbij de Open dag wordt gepromoot door medewerkers en leerlingen. Tegelijkertijd kun je zo ook de school al zien. Voorafgaand de video zijn er eerst teasers gepubliceerd.

candea college

Videocampagne 2023

Een informatie video die tegelijkertijd dient ter promotie. Brugklassers aan het woord over de school en hun eigen ervaring.

bumé bouw en onderhoud

Videocampagne 2023

Om de zichtbaarheid te vergroten en te laten zien wie Bumé is en wat ze doen binnen het bedrijf zijn meerdere video’s geproduceerd.
Eén gericht op onderhoud en renovatie en één gericht op (bouw)projecten.

keuken studio peter boekesteijn

Videocampagne

Voor Keuken Studio Peter Boekesteijn was de gedachte dat we de mensen achter de onderneming konden laten zien waarbij ook de nieuwe showroom wordt belicht. Er zijn twee video’s gemaakt, een algemene bedrijfspresentatie en een showroom video met verschillende keukens.

liemers lijstje

Video

In opdracht van het Liemers Lijstje heeft Koffie Break Video’s een toffe video gemaakt die gebruikt is bij een officiële presentatie.

Device Cleaning Helpdesk

Videocampagne

Je devices schoonmaken, hoe doe je dat goed? De vraag van Happy Clean was om aandacht te geven aan (nieuwe) producten via instructievideo’s die leuk en functioneel zijn.

Device Cleaning Helpdesk

Videocampagne

Er zijn in totaal 6 uitleg video’s gemaakt. De beelden zijn opgenomen in de studio van Het Nieuwe Kader in Arnhem. Darrel wordt gespeeld door Zola Lopes. Opdrachtgever is Happy Clean.

Wandelnetwerk Zevenaar

Videocampagne

Voor de Gemeente Zevenaar zijn er 3 video’s, met een aankondiging, informatie over hoe het netwerk werkt en een algemeen promotievideo wordt aandacht gegenereerd voor het nieuwe wandelnetwerk in Zevenaar.

Gemeente Zevenaar

Videocampagne

In opdracht van gemeente Zevenaar een campagne van 7 video’s rondom herdenken & vieren. Burgemeester Lucien van Riswijk gaat in gesprek en luistert naar 7 persoonlijke verhalen.

landgoed de fliert

Videocampagne

De trotse eigenaren van het net aangekochte landgoed De Fliert willen, het nu nog bouwland, straks landgoed, inclusief fruitgaard, oprijlaan, poort, landhuis, bossage en waterlopen, alle stappen die worden doorlopen binnen deze transitie vastleggen. Video hiervoor een ideaal middel.

Werken bij Haans

Videocampagne

Een ludieke en unieke video kunnen maken die kan dienen als promotie voor ‘Werken bij Haans’. Thomas Haans begint een dagbesteding voor mensen met een beperking en zoekt daarvoor cliënten die bij ‘Werken bij Haans’ willen komen werken.

faas audiovisuele dienstverlening

Videocampagne

Faas Audiovisuele Dienstverlening verkoopt, verhuurt en leased thermische camera’s inclusief de service om het te installeren. Ter promotie van de mogelijkheden wordt een videocampagne gestart.

vrijheid in de liemers

Videocampagne

‘Vrijheid in de Liemers’ is ontwikkeld in het kader van 75 jaar vrijheid. Via een app kun je de korte film Gabriël bekijken en wordt je meegenomen in verhalen, gebeurtenissen en informatie uit de tijd toen vrijheid niet vanzelfsprekend was.

Probeer ook eens een…

ESPRESSO

Korte en krachtige video

Met deze video’s, zeker als je er echt een campagne van maakt, gebruik je de kracht van herhaling. Het doel is vaak het triggeren van je doelgroep. Even wakker worden!

KOFFIE

Informatieve video

Een uitleg geven of informatie vertellen hoeft niet saai te zijn. Belangrijk is je verhaal helder vertellen en daar een unieke video van maken. Een goede bak koffie, zwart, kan heel lekker zijn en soms moet je er wat aan toevoegen om het helemaal op smaak te krijgen.

CAPPUCCINO

Filmische beleving

Video is een beleving. De combinatie van het verhaal, de juiste beelden en muziek maken dat mensen blijven kijken. Een filmische beleving kan net dat extra stevige schuimlaagje geven waardoor je er nog meer van kan genieten.

KOFFIELIKEUR

Creatieve vrijheid

Een video maken is een investering. Het is niet zoals een pak koekjes kopen. Je weet van tevoren nooit helemaal het eindresultaat. Een video laten maken heeft dus sowieso een beetje lef nodig. Koffie Break Video’s houdt van het net even wat anders doen. Alles eruit halen om meer te bereiken, op te vallen. Proost!

Koffie
Break
Video’s,

Let’s get
koffie!

Zijn jullie een stichting, vereniging of instelling uit de Liemers die graag met video willen communiceren maar geen of weinig budget hebben? Ga met ons in gesprek, we denken graag in mogelijkheden!

welkom@
koffiebreakvideos.nl

Webdesign door
Daan Hoesté

© 2023 Koffie Break Video’s
Privacyverklaring

© 2021 Koffie Break Video’s
Privacyverklaring