Campagne overzicht

De vergeten slag

Documentaire

Westervoort had tijdens de Tweede Wereldoorlog een zeer belangrijke rol in de bevrijding van Arnhem en de rest van het nog bezette Nederland.
Na de mislukte slag Market Garden was dit de plek waar de bevrijding van West Nederland begon. De Historische Kring Westervoort maakte samen met de Liemerse filmmakers Paul Haans en Sascha Wensveen een documentaire over de slag die op 12 april 1945 wèl lukte.

Dorpsgarage Elshof

Videocampagne

Het doel is om met unieke en ludieke video’s aandacht op de dorpsgarage te vestigen. Soms voor informatie, soms om hun persoonlijke boodschap te vertellen.

Candea College

Video

Een middelbare school kiezen in de tijd van mondkapjes, afstand houden en geen fysieke voorlichtingsavonden is best lastig. Om ouders en leerlingen toch een goed beeld te geven van het Candea College konden ouders en leerlingen o.a. een online promotievideo bekijken.

brasserie hugo’s

Videocampagne

Voor Brasserie Hugo’s in Westervoort en Velp heeft Koffie Break Video’s verschillende korte vacature video’s gemaakt.

liemers lijstje

Video

In opdracht van het Liemers Lijstje heeft Koffie Break Video’s een toffe video gemaakt die gebruikt is bij een officiële presentatie.

aan de boemel

Videocampagne

We willen aantonen dat Carnaval niet alleen een feest van ‘drank en feesten’ is, maar met name mensen met elkaar laat samenwerken zonder rangen en standen. We willen weergeven hoe dit culturele feest in onze prachtige regio, van oudsher vriendschappen smeed en mensen bij elkaar brengt.

koffie break video’s

Videocampagne

Videocontent neemt online steeds meer toe en is een sterk middel om mee te communiceren. Ten opzichte van een tekst en foto’s biedt een serie video’s veel meer voordelen. Met een professioneel gemaakte video kun je specifieke informatie nog beter visueel maken en de kijker prikkelen en informeren.

vrijheid in de liemers

Videocampagne

‘Vrijheid in de Liemers’ is ontwikkeld in het kader van 75 jaar vrijheid. Via een app kun je de korte film Gabriël bekijken en wordt je meegenomen in verhalen, gebeurtenissen en informatie uit de tijd toen vrijheid niet vanzelfsprekend was.

einzaam

Videocampagne

Eenzaamheid is een veelvoorkomend probleem en speelt zich vaak achter gesloten deuren af. De korte film “Einzaam” is een hartverwarmend verhaal dat zich afspeelt tussen twee personen uit twee generaties.

putoline oil

Video

Ter promotie voor een nieuwe technologie. Stoer en avontuurlijk.
De kist waar hij het geheime element in legt is mèt sample en video gestuurd naar klanten.

dansfilm ‘marie’

Video

Al jaren een droom en door Covid-19 de kans om een dansfilm met alle leerlingen te maken. Jacqueline Parmentier, eigenaar en danslerares van Balletschool Blanche heeft haar droom nu gerealiseerd.

jos jansen ‘we celebrate life’

Video

Een professionele videoclip van een eigen gedirigeerd nummer ‘We Celebrate Life’, waarbij verschillende positieve elementen uit het leven worden uitgebeeld.

hakuna matata

Videocampagne

Na langere tijd stil te hebben gelegen door corona, mocht iedereen weer weten dat Hakuna Matata weer van start kon, met nieuwe bar èn extra mogelijkheden. Wij hebben een teaser en een korte promo video gemaakt waarin twee nieuwe bar onderdelen worden onthult.

keuken studio peter boekesteijn

Videocampagne

Voor Keuken Studio Peter Boekesteijn was de gedachte dat we de mensen achter de onderneming konden laten zien waarbij ook de nieuwe showroom wordt belicht. Er zijn twee video’s gemaakt, een algemene bedrijfspresentatie en een showroom video met verschillende keukens.

Wandelnetwerk Zevenaar

Videocampagne

Voor de Gemeente Zevenaar zijn er 3 video’s, met een aankondiging, informatie over hoe het netwerk werkt en een algemeen promotievideo wordt aandacht gegenereerd voor het nieuwe wandelnetwerk in Zevenaar.

Dorpsgarage Elshof

Videocampagne

Het doel is om met unieke en ludieke video’s aandacht op de dorpsgarage te vestigen. Soms voor informatie, soms om hun persoonlijke boodschap te vertellen.

happy clean

Video

Een video in het teken van het 25-jarig jubileum, waarbij bewustwording van een schone werkplek, hun professionaliteit en de trots op het bedrijf en de teamleden naar voren komt.

best4u

Video

Best4u had de vraag om een unieke en creatieve video met doeltreffende informatie over de werkwijze te maken. Het resultaat is deze supersnelle en toffe video.

landgoed de fliert

Videocampagne

De trotse eigenaren van het net aangekochte landgoed De Fliert willen, het nu nog bouwland, straks landgoed, inclusief fruitgaard, oprijlaan, poort, landhuis, bossage en waterlopen, alle stappen die worden doorlopen binnen deze transitie vastleggen. Video hiervoor een ideaal middel.

Werken bij Haans

Videocampagne

Een ludieke en unieke video kunnen maken die kan dienen als promotie voor ‘Werken bij Haans’. Thomas Haans begint een dagbesteding voor mensen met een beperking en zoekt daarvoor cliënten die bij ‘Werken bij Haans’ willen komen werken.

BlueSquad

Videocampagne

Om meer bekendheid te geven aan het bedrijf en een nieuw product is een concept bedacht waarbij het “geluk” in een klein doosje zit, welke symbool staat voor het gemak van het nieuwe product. Er zijn meerdere teasers en video’s ontwikkeld.

Gemeente Zevenaar

Videocampagne

In opdracht van gemeente Zevenaar een campagne van 7 video’s rondom herdenken & vieren. Burgemeester Lucien van Riswijk gaat in gesprek en luistert naar 7 persoonlijke verhalen.

faas audiovisuele dienstverlening

Videocampagne

Faas Audiovisuele Dienstverlening verkoopt, verhuurt en leased thermische camera’s inclusief de service om het te installeren. Ter promotie van de mogelijkheden wordt een videocampagne gestart.

staande ovaties

Videocampagne

Joost Hoebink presenteert zijn boek ‘Staande Ovaties’. In het boek worden 5 ingrediënten uitgelegd, wij zien dit als 5 belangrijke elementen die je kunt promoten in een videocampagne. 5 korte video’s tussen de 15 en 20 seconden per video die elk ingrediënt uitlegt. Meer informatie? Check staandeovaties.nl

Koffie
Break
Video’s,

Let’s get
koffie!

Zijn jullie een stichting, vereniging of instelling uit de Liemers die graag met video willen communiceren maar geen of weinig budget hebben? Ga met ons in gesprek, we denken graag in mogelijkheden!

welkom@
koffiebreakvideos.nl

Webdesign door
Daan Hoesté

© 2022 Koffie Break Video’s
Privacyverklaring

© 2021 Koffie Break Video’s
Privacyverklaring