Op de set bij Dorpsgarage Elshof

December 2022 • Door Sascha Wensveen

Dorpsgarage Elshof heeft als doel om met unieke en ludieke video’s aandacht op de autogarage te vestigen. Soms voor informatie, soms om hun persoonlijke boodschap te vertellen. Als autogarage willen zij niet perse vertellen wat zij aan werkzaamheden doen, dat is voor iedereen waarschijnlijk wel duidelijk. Wel willen ze in bepaalde thema’s een boodschap meegeven. Zo ook een kerstfilm…

Al meerdere kerstfilms zijn voor de Dorpsgarage geproduceerd. Dit jaar speelden belangrijke ontwikkelingen in de wereld rondom energieprijzen, het (Russische) gas, mensen die de verwarming lager zetten en/of zelfs uit laten en velen die het moeilijk hebben de basis voor het verhaal. Zonder het voorstaande specifiek te benoemen, willen we de boodschap meegeven: zorg voor je naasten en geef elkaar wat extra warmte!

De opnames bij Dorpsgarage Elshof zijn altijd een feest. En eigenlijk willen we altijd net iets meer dan eigenlijk kan met de ‘echte’ kerstman, alle monteurs (die allemaal een rol willen), sneeuw (eind oktober in Nederland…), verschillende locaties (en dus verschillende sets opbouwen inclusief verlichting) en alles in één dag!

De behind the scenes is gemaakt door Kevin Geurts.

Koffie
Break
Video’s,

Let’s get
koffie!

Zijn jullie een stichting, vereniging of instelling uit de Liemers die graag met video willen communiceren maar geen of weinig budget hebben? Ga met ons in gesprek, we denken graag in mogelijkheden!

welkom@
koffiebreakvideos.nl

Webdesign door
Daan Hoesté

© 2023 Koffie Break Video’s
Privacyverklaring

© 2023 Koffie Break Video’s
Privacyverklaring